PFA, recuperări

O nouă victorie împotriva Kruk și un nou punct slab al societății de recuperări creanțe

Anul 2018 a început cum nu se poate mai bine: cu o victorie în instanță.

Astfel, la început de an l-am reprezentat pe unul dintre clienții noștri în fața instanței de judecată într-un proces de contestație la executare silită, executare începută de compania de recuperări creanțe Kruk România (în reprezentarea companiei Secapital S.A.R.L.).

Studiind întâmpinarea formulată de compania de recuperări am observat ceva ciudat, respectiv faptul că semnătura aplicată pe întâmpinare părea a fi nenaturală. Așa am constatat că nu numai că era nenaturală, dar ea nu era reală. Ceea ce părea a fi o semnătură era în fapt aplicarea unei semnături scanate pe ultima pagină a întâmpinării.

Astfel, am invocat în fața instanței de judecată acest aspect, iar aceasta a constatat pe loc faptul ca semnătura era formată din pixeli și nu din cerneală, astfel încât a anulat întâmpinarea ca fiind nesemnată. Ca atare, compania de recuperări a fost decăzută din toate drepturile conferite de lege ce puteau fi exercitate numai prin întâmpinare și anume din dreptul de a mai propune probe sau a mai invoca excepții.

Prin urmare, invităm toți debitorii care se judecă în instanță cu societățile de recuperare creanțe, în special Kruk România, să analizeze aspectul semnăturii aplicate pe documentele emise de acestea, deoarece orice document nesemnat corespunzător este unul nul.

Cunoaștem cu toții că la astfel de societăți se lucrează la foc continuu, pentru ele fiind importantă cantitatea, iar nu calitatea lucrărilor, astfel încât pentru a mai diminua din timpul petrecut cu ele probabil au născocit această variantă, sperând că nu va verifica nimeni.

Și totuși, iată că noi am verificat și suntem mândri să fi câștigat o nouă bătălie împotriva Kruk România.

Vă așteptăm și pe dvs. la noi pentru a discuta despre problemele cu care vă confruntați și pentru a găsi împreună calea spre succes! Ne puteți contacta aici.